Sex poäng från två seriematcher, kvalité och fart i träning, och en underbar varm kväll—allt såg bra ut inför torsdags match mot Sjövalla. Laget för dagen var:

Yohannes
Erik-Jonathan

Bänk:
Per N, Max, Farre, Robin, Filip (tävlingsdebut)

Matchen började med Sjövalla bättre än vi, och med några målchanser för deras anfallare. Efter en tidig nickduell låg William kvar på marken med blod på pannan—ingen mer fotboll för WK, en resa till akuten och tre stygn blev det i stället.

Vi började spela oss in i matchen lite, och lyckades hitta några halvchanser i straffområdet. Men i minut 25 en Sjövalla anfallare och Rasmus kämpade, både hamnades ner på marken och domaren blåste straff. Trots att jag kastade mig åt rätt håll, jag var inte tillräckligt lång för att rädda den. 1-0 Sjövalla. Resten av halvleken spelade vi en bra bit bättre, men ändå långt ifrån vårt bäst.

Vi försökte tagga till lite under pausen, och började andra halvleken med hopp att vi kunde vända matchen. Tyvärr blev det inte av. Det blev 2-0 Sjövalla efter en mål på returen i minut 57. Två snabba mål i minut 75 och 77 dödar matchen. I slutändan får Sjövalla göra 5-0 efter lite kaos runt straffområdet.

En svår kväll för oss i orange. Nu måste vi ta oss vidare till nästa matchen mot Härryda IF hemma på onsdag.